RSS

Размислите на едно панде за секса

24 сеп.

Жената е като крепост – ако е лесна, няма да си струва (евтините градове строят ниски крепости, защото не могат да си позволят добри укрепления). Ако си струва, няма да е лесна (хубавите крепости се превземат трудно). Защо тогава, скъпи мъже, искате качествени жени и освен това секс на първа среща?!? По дяволите. Изчакайте, ей така – за разнообразие.

Сексът е една от любимите ми теми. По много причини – защото никой не остава равнодушен пред нея, защото заема голяма част от живота на средностатистическия човек и най-вече защото все още се третира като тема табу. А аз ненавиждам табутата и ги смятам за вредни. Забулените в тайни теми подтикват хората да си създават грешни впечатления и заключения, което води до обърквания и нещастен живот. И макар да възприемам себе си като лаик по въпросите на секса, тази тема стана наложителна.

Познавам два основни начина, по които човек може да подходи към секса – като към нещо специално, магическо и като към нещо обикновено, нормално, ежедневно. В първия случай хората се пазят за специалния човек, имат един или малко партньори, често се притесняват от секса. Девствеността приключва късно, може би дори след встъпването в брак. Във втория – сексът е почти „бърза закуска“, начесване на крастата. Без значение с кого, кога, как…. Характерно е наличие на множество партньори и често липса на избирателност. Девствеността се характеризира като досадно, пречещо състояние, от което трябва да се избавят час по-скоро.

Аз добавям и една трета парадигма – сексът е специален, но това не пречи понякога да го практикуваме заради самия секс. Обичам да мисля за секса като за хранене – на всеки е необходим. Най-хубаво е да го правиш с добра компания, изискани блюда, скъп ресторант. Но когато няма възможност, и един дюнер на крак върши работа.

Независимо от това коя парадигма изберем, трябва да изясним що е това секс. Защото от дефинициите зависят всички по-нататъшни размисли. Схващането, че сексът е проникването на мъжкия пенис в женската вагина ми се струва остаряло и нефункционално. За себе си избирам дефиницията, че сексът е състояние на ума. Плътски изражения на това състояние – много (с моята скромна фантазия – вагинален, анален, орален, мануален, с крака, турска ч*кия… въображение да имаш),

Хигиената

Преди и след! (задължително и безусловно) Преди: Уважавайте партньора – тялото му, дома му, кревата му. Ако не сте успели да си вземете душ преди да се видите, помолете за кърпа (и теляк :P). Смрадта на потно тяло, седяло цял ден в офис, не е секси! А и вземането на душ може да се превърне в добра предигра  за отпускане и опознаване на партньора. От чисто прагматична гледна точка – ръцете носят множество микроби, които не искате по най-съкровените си места. След: „обелките на любовта“ (презервативите) се увият в малко хартия така, че да не се изсипят (за естетика), и се изхвърлят в кошче за боклук (за да не се задавят кокошките).

В тази подточка влизат и чаршафите, подът, основните помещения – хубаво е хигиената да е изрядна. Мръсотията определено не е секси и може да охлади страстите (особено на мацката – просто жените сме по-чистолюбиви).

Атмосферата

Не говоря за цветни листа и свещи (макар че ако ви кефи – вие сте)! Просто и практично – погрижете се нещата да са ОК. За хигиената написах. Температурата – да не е нито топло (разнежващо и мързеливо), нито студено (да се чуди как да се стопли вместо да се отдаде на ласки). Осветлението – ако живеете на достатъчно видимо място – задължително пердета (при високите сгради може и да се направи компромис). Не е зле да има алтернатива на стайната лампа, ако някой от двамата е срамежлив – и това да не е непрогледен мрак. И да има под ръка основните неща – презервативи, лубрикант (не е задължителен, но по-добре да го има), мокри и сухи кърпи, вода за пиене. В отличния вариант – ластичка за косата на мацката.

Очакването

ОК! Ето тук е важното нещо. Както казах, сексът е въпрос на състояние на ума. На нагласа. На очакване. За жените – особено много на очакване. Така че непрекъснатото галене и целуване всъщност не е оферта. Оставете девойката да се наслади на отсъствието ви, да ѝ полипсвате, да ви пожелае… Нали знаете кое е най-желаното нещо – недостъпното! Така че защо трябва да сте достъпни? (Естествено, може би не за всички мацки. Някои може да се наслаждават  на непрекъснатия контакт. Но мисля, че една малка пауза никога не е грешка).

Същото важи и за срещите – не е нужно да се опитвате да я свалите и пробвате на първа срещата. Срещнете се, пийте по едно бързо кафе (до 2 часа). След това не се обаждайте няколко дни (2-3). Направете разходка, докоснете я по рамото, оправете ѝ косата, изпратете я. И ча-а-а-ак по-късно си поискайте. Така ще я накарате да си мисли за вас (за 2 часа няма нищо да разбере, ще е любопитна. После ще ѝ хареса допира и ще иска още, ще се чуди защо не сте се пробвали и т.н.). Истинската жена не е евтина придобивка, но ако наистина е стойностна, ще си струва парите, времето и вниманието – ще ви ги върне в пъти.

Забравете за всичко

Когато дойде моментът да сте само двамата (а и преди това), забравете за всичко – всичко, което сте чели, чули или правили. Забравете за другите хора, забравете за света, забравете дори, че има утрешен ден. И най-вече, абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО (мамка му!) изключете си шибания телефон и в никакъв случай не си играйте с него в нейно присъствие!!

Всичко, което ви трябва, е в ръцете ви – посветете му цялото си внимание и няма да сбъркате. Изследвайте тялото на партньора, движенията, звуците, мимиките. Забравете за заучените фрази и жестове – те са банални и далеч няма да имат желания ефект. Следвайте сърцето и инстинктите си

Отношението

Жената не е надуваема кукла – не се отнасяйте като с такава! Дръжте се внимателно, нежно. Жестовете да са плавни и обгрижващи (изключая дивия секс може би). Не е нужно да блъскате, бутате и лашкате жената – с половин жест можете да я насочите също толкова добре към това, което искате (поза, допир).

Не отказвайте на жена

А това е най-важното нещо, което мога да кажа – не отказвайте на жена. Ако се е стигнало до там да си поиска/ да даде, НЕ ОТКАЗВАЙТЕ. Еволюцията така е направила – жените да отказват на мъжете. И това е някак нормално и допустимо. Но откажете ли на жена, тя няма да го прости. Ще ѝ се иска да ви откъсне главата и да ви влачи из целия град. Ще я обидите, ще накърните самочувствието ѝ и себеуважението ѝ. Тя  никога няма да забрави и няма да прости. И това да ви натяква, напомня и захапва ще е най-малкото, което може да стори, и ще е напълно заслужено. Стигне ли се до там – действайте и се постарайте да се представите възможно най-подобаващо и обгрижващо. И ако някой не е разбрал, да го кажа отново – НЕ ОТКАЗВАЙТЕ НА ЖЕНА. Особено ако се е постарала (бельо, музика, атмосфера…)

Бъдете истински мъже

Все пак не я карайте да си иска. Нека не чувства колебание. Ако се колебаете, не ѝ го причинявайте тя да решава. Ако искате – искайте до край. Леко, кротко, но последователно. Защо ѝ е на една стойностна жена да излиза с мъж, който не може да отстоява позициите си? Нека не става „Ами… аз таковата… не съм много сигурен… Ама хайде, дай да пробваме“

Самочувствие, много самочувствие

Това е близко с горния абзац. Не се дръжте като дете! Покажете малко самочувствие (дори по принцип да ви липсва такова). Мацката е избрала вас – значи няма от какво толкова да се притеснявате. Не гасете лампите! Накарайте я да се гордее със „завоеванието“ си. Недопустимо е да я накарате да се чувства, че е избрала най-гнилите ябълки на пазара. Защото тя има избор – всяка жена има избор. И тя е избрала вас. Така че смело напред!

Както и да е. Ако за вас сексът е просто „бърза закуска“ и въобще не искате стойностна жена за сериозни отношения, тогава не се опитвайте да прецакате някоя стойностна жена – просто си вземете проститутка и си начешете крастата.

12.03.2015 – дописан абзац – Самочувствие, много самочувствие. Леки корекции в „Бъдете мъж“ и „Забравете за всичко“
27.04.2015 – дописан абзац – Атмосферата. Корекции в Хигиената – добавен абзац за заобикалящата хигиена

Реклами
 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: